Updated: 2021-06-02

Kryptotoken/Web utvecklare/App utvecklare

Distans

  • Published 23 days ago
  • English, Swedish
  • Expected start date: ASAP

Project Details

Hej,

 

Vill skapa ett antal mindre projekt och två större gällande kryptovalutor (mer specifikt tokens). Det är ingenting jag kan finansiera själv utan något som skulle vara ett passions-projekt om intresse finns. Det är idéer som jag sett inte har förverkligats inom kryptosfären och som jag gärna delar med mig utav med någon som också tror på dess framtid och implementering i samhället. Dem mindre projekten skulle nog en ensam programmerare med erfarenhet inom appar och/eller av hemsidor med enkla funktioner som datasamling från coinmarketcap i en väldigt liten skala och göra estetiska funktioner kring det klara av.

 

Dem större projekten är jag rätt så säker på att de kräver många olika expertiser runt säkerhet, spel, stora flöden av trafik till hemsida med halvkompliserade funktioner där många olika valutor kommer och går mm. Kopplingar mellan wallets, metamask, trustwallet osv. Sådant som jag kommer gå in på mer i detalj i nästa steg om intresse finns.

 

Ska tillägga att kunskap inom kryptografi inte är ett måste då man endast ska skapa tokens på befintliga blockchains (mycket om inte all kod för dessa finns tillgängligt publikt), dem ska byggas på BNB och/eller SOL pga låga transaktionskostnader men framförallt deras möjlighet för skalbarhet/implementering världen över med snabba transaktioner i stor skala som skulle passa de större projekten perfekt.

 

Framtiden för ett av projekten om tillväxten skulle vara substantiell och av intresse för åtminstone tiotusentals människor dagligen så kommer vi gå in på att göra NFT's så myntet får ytterligare en plattform att växa på.

Overview

Location Distans
Workload 5 Hours/Week , 100% Remote
Expected start date ASAP
Expected end date Open
Necessary languages English, Swedish
Necessary skills C#, C++, CSS, HTML, JavaScript, TypeScript, PHP, SQL

Apply to project

or if you have an account just click the button below to login and apply

Similar projects