Fullstack-utvecklare Skåne län, Sweden

Kan være tilgjengelig

(Oppdatert %updatedDate %)

Fullstack-utvecklare

Skåne län, Sweden

Innfødt Svenska, English

  • 3+ erfarenhet av C# .Net
  • 5+ erfarenhet av React
  • 5+ erfarenhet av NodeJs

Ferdigheter (14)

PROGRAMVARA

HTML

React

NodeJS

.NET

C#

AWS

NYANSTÄLLDA

DATORER

REKLAM

UTBILDA

HANTERA

UPPGIFTER

TEKNISK SUPPORT

Arbeidserfaring

Fullstack-utvecklare
ASSA ABLOY

2021-11 - Nåværende

ASSA ABLOY har 50 000 anställda och har valt att skapa ett eget intranät för sina medarbetare. Ett intranät där du ska kunna ta del av information, läsa de senaste nyheterna och interagera med dina medarbetare världen över. I detta projekt har jag rollen att underhålla och nyutveckla features. Produkten är stor och komplicerad med en React app för frontend, tio microservice backend-apier och tio Azure functions.
Tekniker Docker, .NET 6, Entity framework, C#, ASP.NET, .NET core, Azure functions, Azure web apps, Azure service bus, Application insights, Azure devops, Azure cli, NodeJs, React, SQL Server, YAML, Elasticsearch, Material UI, Javascript, Typescript, HTML, CSS.
konsult
Iwerbo konsult AB

2020-01 - Nåværende

AB Jag har bland annat gjort rösten till radio och TV-reklam för Länsförsäkringar samt en informationsfilm för nyanställda åt Skanska. Denna typ av jobb gör jag när det dyker upp och har som sidoverksamhet i företaget. Jag har egen studio med både inspelning och redigeringsmöjligheter.
Fullstack-utvecklare
Zaplox

2021-05 - 2021-10

Zaplox är en global leverantör av mobila nyckellösningar för hotell. Företaget erbjuder också självbetjäning (kiosker) där kunderna själva kan checka in och ut och få sin nyckel när de kommit till hotellobbyn. I detta projekt var jag ansvarig för både frontend och backendutvecklingen av kiosken.
Tekniker Javascript, Typescript, NodeJs, Vue.js, Socket.io, HTML, CSS, AWS S3, Material UI.
Tekniker
IKEA

2020-09 - 2021-10

2020-09 - 2021-10, heltid och deltid, GESHDO Fullstack-utvecklare Alla nyanställda på IKEA måste gå en välkomsttur. Jag var med i ett team som utvecklade ett nytt planerings och bokningsverktyg för att hantera dessa välkomstturer. Tanken med systemet var att underlätta det dagliga jobbet för de som administrerade turerna.
Produkten tog hand om hela flödet från bokning till digital signering från de som hade gått turerna.
Fullstack-utvecklare
IKEA

2021-04 - 2021-10

INKA, ett företag inom IKEA har en publik rekryteringssida, vid tillfället jag kom in i projektet så var applikationen skriven i ett ramverk som de ville byta ut. Jag byggde om sidan i det React-baserade ramverket för statiska sidor, Gatsby och fortsatte utveckla deras backend.
Tekniker
IKEA

2020-07 - 2021-05

Tekniker React, Javascript, Typescript, NodeJs, Google cloud storage, Google cloud run, Google cloud functions, Google cloud firestore, Material UI.
IKEA, 2020-07 - 2021-05, heltid och deltid, GESHDO Fullstack-utvecklare När pandemin startade behövde IKEA ett bokningssystem för att begränsa tillgången för de anställda till deras kontor. Mitt team utvecklade ett system där administrationspersonal och managers kunde boka in sina anställda på kontoren.
Tekniker
Vue.Js, Javscript, Typescript

2020-03 - 2020-05

NodeJs, Google cloud storage, Google cloud run, Google cloud, functions, Google cloud firestore, HTML, CSS, Material UI.
GESHDO, 2020-03 - 2020-05 LIA praktikant
Andra LIA-perioden
GESHDO

2019-09 - 2019-11

LIA praktikant
Första LIA-Perioden
huvudkontor i New York

2013-01 - 2018-01

heltid Teknisk support RCS är ett globalt företag med huvudkontor i New York. Företaget utvecklar ett radioautomatiseringssystem både för musikläggning, reklamhantering och för utsändning.
Mitt uppdrag vara att ge företagets kunder teknisk support både i systemet men också i uppsättning av datorer och system. Jag stod också för att utbilda personal främst i norra Europa i företagets utsändningssystem.
Arbetslivserfarenhet, Voice over, journalistik och kommersiell radio
Journalist, programledare, redaktör och reporter
Sveriges Radio

2009-01 - 2013-01

Under mina år på Sveriges Radio jobbade jag på tre P4-kanaler, P4 Sörmland, P4 Kristianstad och P4 Blekinge där jag hade olika uppgifter. Bland annat var jag programledare för P4 Sörmlands eftermiddagsprogram i två år. Det var ett journalistiskt program där jag intervjuade allt från kommunpolitiker till artister. Jag jobbade också som reporter till morgonprogrammet i perioder samt var redaktör för eftermiddagsprogrammet.
Programledare
Retro FM

2013-01 - 2013-01

Programledde Retro FMs morgonprogram
Programledare och musikläggare
Mix megapol och Radio City

2005-01 - 2009-01

Under mina år på Mix Megapol och Radio City jobbade jag som programledare för både morgonprogrammet, eftermiddagsprogrammet och kvällsprogrammet.

Kontakt konsulent

/