webbutvecklare & marknadsföring Borås, Sverige

Saattaa olla saatavilla

(Päivitetty 2022-04-26)

webbutvecklare & marknadsföring

Borås, Sverige

Äidinkieli Bosnian, Croatian, Svenska, English, Serbian, Keskitasoinen German

  • Sociala kanaler marknadsföring
  • Digital marknadsföring
  • webbutvecklare

Taidot (20)

WordPress

SÖKMOTOROPTIMERING

HTML

BUDGET

DIGITAL MARKNADSFÖRING

VERKTYG

SEO

SEM

SÖKMOTORMARKNADSFÖRING

WINDOWS XP

WINDOWS 7

TOOL

ICA

SOM

ÖKA

SÄLJARE

HANTERA

SJÄLVORGANISERANDE KARTA

MIG

OBEROENDE KOMPONENTANALYS

Työkokemus

Konsut, Aiana Marknadsföring AB

2021-01 - 2021-01

På AIANA marketing arbetar jag med en mängd olika kunder. Min roll är att hjälpa kunderna med webbutveckling och digital marknadsföring. Jag arbetade med budgetplanering, strategiplanering och marknadsföring på olika kanaler så som Google AdWords, Microsoft Advertising och Facebook.
SEO/SEM Specialist
Witre Manutan AB

2018-12 - 2021-01

På Witre Manutan AB hade jag det övergripande ansvaret för marknadsföringen online i Norden. Jag arbetade med budgetplanering, strategiplanering och marknadsföring på olika kanaler så som Google AdWords, Microsoft Advertising och Facebook. I mina arbetsuppgifter ingick att, utifrån olika rapporter som jag tog fram, bygga varumärket på webben och sköta e-handeln.
E-Commerce Manager
Krusell International AB

2018-08 - 2018-12

På Krusell International AB arbetade jag med företagets globala marknadsföring online. I mina arbetsuppgifter ingick att, tillsammans med Brand manager, bygga varumärket på webben samt sköta e-commerce. Jag hade en begränsad budget och alla kampanjer planerades noga för att få ut bästa möjliga resultat. Jag hade även delansvar för att uppdatera hemsidan med produktinformation och skapa nya landningssidor.
Global Online Marketing Specialist
Fristads AB & Kansas A/S

2016-05 - 2018-08

Som Global Online Marketing Specialist på Fristads AB och Kansas A/S arbetade jag med företagens globala marknadsföring online. I team utvecklade jag strategier för hur de olika länderna skulle nå ut till sin målgrupp och hur de skulle optimera sina kampanjer och sociala kanaler för att öka företagens brand awearness och e-commerce. Jag har även arbetat med att öka försäljning hos våra återförsäljare utomlands genom e-commerce marketing. Jag var dessutom ansvarig för konkurrensanalyser för våra online aktiviteter samt för hemsidesutveckling och den digitala utvecklingen på Fristads AB.
SEO-tekniker

2013-01 - 2016-05

Som SEO-tekniker hade jag min egen kundpool med både stora och små kunder. Jag ansvarade för sökmotoroptimering samt att lägga till och ändra content på kundernas hemsidor. Jag utförde hemsideanalyser och länkanalysering för att bedöma hemsidornas styrkor och svagheter. Arbetet innebar en hel del kontakt med både kunder och säljare. Under min tid som SEO-tekniker har jag gått flera utbildningar och lärt mig hantera flera olika CMS-system.
Systemutvecklare
Ica banken via Academic Work

2012-06 - 2012-12

På Ica banken hade jag en tidsbegränsad anställning via Academic Work. Där arbetade jag projektbaserat och utvecklade applikationer för Ica banken. Jag arbetade med BizTalk, en integrationsplattform och har gått en utbildning för att lära mig använda plattformen. Genom Jag har även arbetat med Citrix. Genom arbetet på Ica banken har jag lärt mig mer om databaser, förtagsutveckling samt hur olika program interagerar med varandra.
Lagerarbetare
Manpower Student

2009-01 - 2012-01

Under utbildningen har jag arbetat extra via Manpower Student på Cellbes, ENS och Ellos. På dessa arbetsplatser har jag arbetat med att packa produkter och förbereda dem för leverans. Arbetet har krävt noggrannhet och effektivitet. Jag har även fått möjlighet att bekanta mig med olika företagssystem och fått en insyn i hur olika företag hanterar och löser systemproblem.
Svetsare, Berghems
mekaniska AB

2004-01 - 2008-01

Jag har arbetat med legoproduktion på Berghems mekaniska AB. Där jag arbetade som svetsare och hade flera svetslicenser inom MIG/MAG. På Berghems mekaniska AB var jag svetsansvarig.

Koulutus

Högskolan i Borås
Högskolan i Borås

2008-01 - 2012-01

MAG
gymnasieskola

2001-01 - 2004-01

Ota yhteyttä konsulttiin

/