Senior projektleder København, Danmark

Available ASAP

(Updated 2024-04-18)

Senior projektleder

København, Danmark

Native Danish, Fluent English

  • +3 års erfaring med Forandringsledelse
  • +3 års erfaring med GDPR, IT-sikkerhedsprojektledelse
  • +7 års erfaring med IT-Projektledelse, leverandør- og kundeside

Skills (8)

BUSINESS CONSULTANT

Project Management

BUDGET

SAAS

SOFTWARE AS A SERVICE

MOCK-UPS

Marketing

MOCK-UP

Summary

Med mere end 20 års erfaringen indenfor sundheds og forsikringsområdet, heraf mere end 8 års erfaring som projektleder, har Soile været dedikeret til at skabe værdi for borgere/patienter, kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Hun fokuserer særligt på, hvordan fagligheder, kompetencer, relationer, netværk, viden, teknologi og ikke mindst fælles mål kan skabe solide fundament for kvalitet, udvikling og succes.

Soiles erfaring har lært hende, at effektivitet og kvalitet opnås gennem de rette kompetencer til opgaverne, værdifulde arbejdsgange, smart teknologi og fokus på mindre spild og mere effektivitet. Denne proces kræver brugerinvolvering og en fælles forståelse for formål og mål.

Hun er dybt engageret i at arbejde på projekter, hvor brugerinvolvering, samarbejde, agilitet, kommunikation og innovation er nøgleelementer. Soile går forrest og tager ansvar for at sikre fremdrift, fremme samarbejde og opretholde god kommunikation på alle niveauer. Hun styrer projektet mod dets mål, delegere opgaver og er villig til at justere strategier efter behov, alt sammen mens hun opretholder en løsningsorienteret tilgang.

Ambitiøs og konkurrencepræget, Soile drives konstant af at være målrettet og levere arbejde af høj kvalitet. Hun besidder en stærk evne og vilje til at gøre en forskel og skabe værdi. For Soile er smil, humor, professionalisme og god opførsel essentielt, hvilket bidrager betydeligt til hendes succes.

 

Kernekompetencer:

- Avanceret projektledelse inden for teknologi med stærkt fokus på brugerinvolvering, herunder udviklings- og implementeringsprojekter med brugerdrevne mock-ups og systemkrav.

- Ekspertise i arbejdsgangsanalyse og -design samt planlægning og facilitering af workshops, undervisning, møder og workshops.

- Dybdegående kendskab til sundhedsvæsenet samt pensions- og forsikringsbranchen, anvendeligt på tværs af sektorer.

- Fremragende samarbejds- og kommunikationsevner, fokuseret på inddragelse, værdiskabelse, løsningsorientering og målopfyldelse.

- Bred erfaring med komplekse projekter inden for GDPR, IT-sikkerhed, og skadesbehandlings-, forsikrings- og pensionskunde IT-løsninger.

- Erfaring med ledelse af nationale tværgående projekter samt projekter inden for det kommunale og regionale sundhedsområde.

Professional Experience

Senior Business Consultant / Senior IT Projektleder
RedShoes Consulting

2024-03 - Present

Forretningsområde: Consulting indenfor Data, Strategi og Projekt & Programledelse Stillingsbetegnelse Senior Business Consultant / Senior IT Projektleder Kvalifikationer/Bemærkninger Rådgivning, IT-Projekt- og Programledelse, Softwareudvikling og forandringsledelse
Senior Projektleder
Scalepoint

2020-01 - 2023-12

Kvalifikationer/Bemærkninger * Projektledelse med fokus på succesfulde projektleverancer og tilfredse kunde og stakeholders * Kunde- og leverandørfokuseret mindset * Stor brug af menneske- og kommunikationsevner samt samarbejdsevner * Fokus på forretnings- og IT-strategi - internt som eksternt * Sikre rapportering, overholdelse af budgetter, risikoanalyse, dokumention, koordinering, planlægning, opfølgning, videndeling * Afholdelse af projektgruppe- og styregruppemøder
Konsulent- og udvikling
Symmetric

2016-01 - 2020-01

Stillingsbetegnelse Konsulent Kvalifikationer/Bemærkninger * Projektledelse med fokus på brugerinvolvering mhp. indsamling af behov, ønsker, krav, løsninger med projektet. Sikre overholdelse af deadlines, sprints og mål med agil tilgang, hvor samarbejde, koordinering, god kommunikation, de rette opgaver og ikke mindst rette kompetencer til opgaverne spiller en stor rolle.

* Udarbejdelse kommunikationsmateriale og kommunikationsstrategi * Salg, marketing og implementering af Symmetric ydelser og produkter med specielt fokus på TO+, projektledelse, rådgivning, arbejdsgangsanalyse og arbejdsgangsdesign * Undervisning i TO+ og arbejdsgangsanalyse og arbejdsgangsdesign * Arbejdsgangsanalyser og arbejdsgangsdesign * Planlægning og koordinering af opstartsmøder, workshops og undervisning * PA for CEO, Jari Friis Jørgensen

Formand og bestyrelsesmedlem
PKA

2010-01 - 2016-01

Kvalifikationer/Bemærkninger * Sikre en effektiv ledelse af pensionskassens arbejde inden for lovgivning og anbefalinger til god selskabsledelse * Bidrage til fastlæggelse af de overordnede og strategiske rammer for pensionskassen og dens aktiviteter * Sikre de bedst mulige pensioner til medlemmerne * Forståelse og indsigt i pensionsordninger for medlemmerne * Forståelse og indsigt i investeringer og afkast til gavn for medlemmerne * Viden og erfaring med strategisk ledelse, pensionsprodukter, medlemmernes arbejds- og ansættelsesvilkår, risici, investeringer, outsourcing, lovgivning og regnskabspraksis * Forståelse og indsigt i budgetter og regnskaber * Deltaget i fusioneringen af to pensionskasser til en (2014) * Deltaget i bestyrelsesmøder, undervisning og temadage
Lægesekretær og it-medarbejder
Praktiserende læge og hospitaler

2001-01 - 2016-01

Kvalifikationer/Bemærkninger * Klinisk administration med arbejdsopgaver inden for Sundhedsplatformen, GS!åben og Opus Arbejdsplads.

* IT-afdelingen: Underviser, projektleder/deltager og supporter i hospitalets it-systemer, herunder Opus Arbejdsplads med fokus på brugerinvolvering og værdi for patienterne og brugerne. * Lægesekretæropgaver/klinisk administration. Bidraget og stort engagement ift. tværfagligt samarbejde til gavn for patienterne. Klinikchefsekretær i Anæstesiafdelingen. Sekretær for kvalitets-og patientsikkerhedsarbejdet. Herunder stået for indkaldelser, dagsordner og referater til møder. Udarbejdet forløbsbeskrivelser og andre relevante dokumenter. IT-systemer.

Academic Background

PRINCE2® Foundation
AAPMG-International

2024-02 - 2024-02

Bestyrelsesuddannelsen
CBS

2016-01 - 2016-12

Lægesekretæruddannelsen
Tietgenskolen

1999-01 - 2002-01

Certifications

Prince2 Foundation

2024-02

Contact contractor

/